Functie:
adviseur ruimtelijke economie & locatieontwikkeling
Werkmaatschappij:
Goudappel Coffeng
Telefoon:
+31(0)6 50 21 35 77
mail Tim
LinkedIn:
Tim op LinkedIn

Als ruimtelijke economisch adviseur ben ik altijd op zoek naar oplossingen op maat met het liefst een cijfermatige onderbouwing. Of het nu gaat om een onderbouwing van het consumentengedrag, een parkeeroplossing of een bevoorradingsanalyse bij een detailhandelsontwikkeling. Deze passie vervul ik vooral graag vanuit mijn gecombineerde kennis, gericht op economie, detailhandel, mobiliteit en onderzoek.

Na mijn studie economie aan de Universiteit van Utrecht met een minor in geografie heb ik de opleiding leisure studies afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Zodoende heb ik zowel ruimtelijk-economische kennis als kennis op het gebied van vrijetijdsvoorzieningen. Sinds oktober 2007 werk ik op het gebied van ruimtelijke economie, parkeren, detailhandel en mobiliteit bij Goudappel Coffeng.

Ik ben projectleider voor diverse opdrachten voor zowel bedrijven, ontwikkelaars, gemeenten als provincies. Ik richt me hierbij voornamelijk op economisch beleid, haalbaarheids- en effectanalyses van (retail)ontwikkelingen, consumentenonderzoek, parkeerstudies en juridische toetsen van onder meer de Ladder voor Duurzame Verstedelijking. Tevens was ik de initiator van de Vitaliteitsbenchmark Centrumgebieden.

De leukste projecten bevinden zich op het raakvlak van economie en mobiliteit. Hoe richt je een winkelgebied in met het oog op bereikbaarheid en parkeren? Relevante opdrachten in dit kader zijn: onderzoeken naar economische effecten van verkeersmaatregelen, koopstromenonderzoek, integrale visies op een winkelgebied, effecten van parkeerbeleid op omzet en bevoorradingsstudies.

Welkom in de wereld van de Goudappel Groep

lees alles over de Goudappel groep ›