Functie:
adviseur verkeer & ruimte
Werkmaatschappij:
Goudappel Coffeng
Telefoon:
(+31)(0)6 46 07 69 50
mail Sander
LinkedIn:
Sander op LinkedIn

Goede oplossingen zijn vaak eenvoudig. Waarom hadden we dat nog niet eerder bedacht? En ze bestaan nog steeds; ook als het om complexe mobiliteitsvraagstukken gaat. Door van perspectief te blijven veranderen en door regelmatig te experimenteren, vinden we vaak nieuwe vormen of verrassende resultaten. De samenleving wordt creatiever; ontwikkelingen op het snijvlak van mobiliteit en samenleving gaan steeds sneller.

Ik haal energie uit dat leuke en resultaatgerichte proces. Goed de problematiek verkennen zonder er in verstrikt te raken. Zoeken naar het helpende gezichtspunt. Soms vraagt dat om een onderzoekende houding, dan weer om een overtuigend verhaal. Mijn rol in projecten is vaak die van procesbegeleider: het gesprek rond mobiliteit goed voeren! Denk daarbij bijvoorbeeld aan creatieve workshops, bewonersavonden, focusgroepen, stakeholdergesprekken en bestuurlijke debatten. Mijn inhoudelijke achtergrond als verkeerskundige en mijn vaardigheden als coach en trainer helpen me daarbij.

Mijn achtergrond:
Ik werk sinds 1 oktober 2005 als adviseur en projectleider bij Goudappel Coffeng. In 2011 en 2012 heb ik een jaar gereisd. Ik ben accountmanager voor de regio Utrecht en ben actief in het Verenigd Koninkrijk. Naast mijn werk bij Goudappel Coffeng werk ik parttime zelfstandig als coach & trainer.

Mijn projecten: * Projectleider Jongeren en Mobiliteit: vijf typen jongeren bepalend voor toekomstig reisgedrag, crowd funding door diverse opdrachtgevers (2013-2014) * Procesbegeleider Beter Benutten Vervolg, Stadsregio Amsterdam (2014-2015) * Procesbegeleider Beter Rijden over de A4 bij Leiden, Rijkswaterstaat (2014-2015) * Procesbegeleider Verkenning Busroute Zeezijde, Gemeente Leider (2015)

Welkom in de wereld van de Goudappel Groep

lees alles over de Goudappel groep ›