Functie:
adviseur openbaar vervoer
Werkmaatschappij:
Goudappel Coffeng
Telefoon:
(+31)(0)6 20 59 59 80
mail Martijn
LinkedIn:
Martijn op LinkedIn

Het openbaar vervoer levert een onmisbare bijdrage aan een duurzaam bereikbaar Nederland. Zowel in mijn werk, als in mijn persoonlijk gedrag probeer ik het openbaar vervoer te verbeteren en positief onder de aandacht te brengen.

Ik ben sinds 1998 werkzaam bij Goudappel Coffeng als adviseur. Ik heb er altijd veel plezier in gehad nieuwe dingen op te pakken en ben in 10 jaar doorgegroeid tot senior adviseur openbaar vervoer. In al mijn adviezen probeer ik te komen tot merkbare verbeteringen van het openbaar vervoer. Ik ben in staat ingewikkelde zaken helder voor te stellen en op een aantrekkelijke manier op te schrijven. Tijdens een aantal detacheringen heb ik me het werken in een bestuurlijke omgeving eigen gemaakt.

Als teamleider openbaar vervoer geef ik vorm aan het adviesteam openbaar vervoer. In dit team is alle expertise over het openbaar vervoer aanwezig. Ik stimuleer mijn collega's om deze expertise optimaal te benutten door nog meer samen te werken en gebruik te maken van ieders expertise en competenties.

Welkom in de wereld van de Goudappel Groep

lees alles over de Goudappel groep ›