Functie:
landschapsarchitect
Werkmaatschappij:
Goudappel Coffeng
Telefoon:
(+31)(0)6 20 72 27 29
mail Marco
LinkedIn:
Marco op LinkedIn

Verkeer is altijd een onderdeel van de openbare ruimte. Mijn passie als landschapsarchitect is deze ruimte zo integraal mogelijk te benaderen. Het proces om tot een integraal ontwerp te komen, is geen eenrichtingsverkeer. Ik betrek hier graag bewoners en andere belanghebbenden bij. Alleen op deze manier kom je tot een prettige, leefbare en bruikbare openbare ruimte voor iedereen.

Na mijn studie tuin- en landschapsinrichting aan Hogeschool VanHall-Larenstein te Velp studeerde ik landscape, planning and design, specialisatie landschapsarchitectuur aan de Universiteit van Wageningen. Sinds juni 2005 werk ik bij Goudappel Coffeng als landschapsarchitect bij de groep verkeer & ruimte in de vestiging Deventer.

De combinatie van het praktijkgerichte HBO-denken met de theoretische benadering van een academicus maakt mij zeer flexibel en zorgt voor een brede inzetbaarheid door de verschillende schaalniveaus heen.

Mijn expertisegebieden beslaan het ruimtelijk inpassen van verkeerskundige vraagstukken en het maken van inrichtingsplannen voor de openbare ruimte. Een sterke visualisatie om de visie zo helder mogelijk over te brengen staat hierbij centraal.

Welkom in de wereld van de Goudappel Groep

lees alles over de Goudappel groep ›