Functie:
adviseur mobiliteit & ruimte
Werkmaatschappij:
Goudappel Coffeng
Telefoon:
(+31)(0)6 51 58 18 39
mail Harrie

In mijn werkzaamheden zoek ik, samen met de opdrachtgever, verkeerstechnisch ontwerpers en overige specialisten, naar oplossingen voor problemen die betrekking hebben op de soms gespannen relatie tussen verkeersveiligheid, verkeersafwikkeling en de daarbij behorende vormgeving in de vaak beperkt beschikbare ruimte. Mijn advies gaat meestal vergezeld van een goed onderbouwd schetsontwerp met eigentijdse oplossingen die recht doen aan de omgeving en ook financieel realistisch zijn. Met mijn ervaring en oplossingsgerichte instelling, ben ik ook binnen het bureau vraagbaak voor collega’s.
In de belangrijke relatie tussen verkeersafwikkeling en vormgeving zie ik persoonlijk veel toekomst in de gecombineerde toepassing van de bij ons beschikbare simulatietechnieken voor zowel verkeer- en wegbeeld analyse als een zo realistische mogelijke presentatie van oplossingen.

Na mijn opleiding verkeerskunde aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden ben ik in 1979 in dienst gekomen bij Goudappel Coffeng. Vooral in de begintijd heb ik ervaring kunnen opdoen binnen vrijwel alle onderdelen van het toen nog kleinere bureau. Daarbij geldt ook zeker de periode in het Midden-Oosten voor de installatie van verkeerslichten en het verzorgen van een opleiding. Voor mijn specialisatie verkeersveiligheid, maak ik gebruik van conflictobservatie volgens de DOCTOR methode.

Welkom in de wereld van de Goudappel Groep

lees alles over de Goudappel groep ›