Functie:
adviseur openbaar vervoer
Werkmaatschappij:
Goudappel Coffeng
Telefoon:
(+31)(0)6 29 00 02 46
mail Elwin

Al op de middelbare school had ik een grote fascinatie voor mobiliteit en in het bijzonder openbaar vervoer. Ik vind het boeiend hoe ons mobiliteitssysteem functioneert en een uitdaging om uit te zoeken hoe dat nog beter kan. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat het openbaar vervoer een onmisbare schakel is in het mobiliteitssysteem van vandaag en morgen. Het bieden van aantrekkelijk openbaar vervoer is noodzakelijk om onze steden bereikbaar en de wereld om ons heen leefbaar te houden. Met veel enthousiasme, praktijkkennis en een gedegen, pragmatische aanpak zoek ik voortdurend naar manieren om het openbaar vervoer te verbeteren en een grotere rol in ons mobiliteitssysteem te geven.

In 1994 ben ik afgestudeerd als verkeerskundige aan de Nationale Hogeschool voor Toerisme en Verkeer. Sinds 2002 werk ik als adviseur openbaar vervoer bij Goudappel Coffeng. Door mijn ruime kennis en ervaring ben ik breed inzetbaar voor onder meer OV-visies, exploitatiestudies, vervoerwaardeprognoses, monitoringsonderzoeken, aanbestedingen en concessiebeheer. Ook ben ik actief in de transitie van onrendabel lijngebonden openbaar vervoer naar kleinschaliger vormen van mobiliteit (Nieuwe Mobiliteit). In de loop van de jaren heb ik gewerkt aan ‘alle kanten van de tafel’: bij vervoerbedrijf, gemeente, provincie en adviesbureau. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de belangen en werkwijze van de verschillende spelers in de mobiliteitswereld.

Sterke kanten zijn mijn inhoudelijke kennis, het scherp kunnen analyseren en zaken helder en toegankelijk kunnen opschrijven. Ik ben oplossingsgericht en streef voortdurend naar een goed product voor een tevreden klant.

Welkom in de wereld van de Goudappel Groep

lees alles over de Goudappel groep ›