Adresgegevens

Bezoekadres
Casuariestraat 9a
2511 VB 's Gravenhage

Algemeen postadres
Postbus 161
7400 AD DEVENTER

Tel: (+31) (0)570 666 222
e-mail: goudappel@goudappel.nl

Routebeschrijving

'Landmark' voor ons kantoor is het Ministerie van Financiën.

Komende van Centraal Station Den Haag
Loop richting Malieveld naar Bezuidenhoutseweg. Ga hier linksaf richting stad. Volg de Bezuidenhoutseweg en ga rechtsaf de Prinsessegracht op. Dit is de eerste straat rechts waar gebouwen aan liggen. De eerste straat links vanaf de Prinsessegracht is de Casuariestraat. Aan de linkerkant zit ons kantoor op nummer 9A.

Vanaf Station Hollands Spoor kunt u het beste trein of tram naar Den Haag Centraal nemen en vervolgens bovenstaande routebeschrijving volgen.

Komende met de auto / Parkeergelegenheid
Nabij ons kantoor is op straat beperkte parkeergelegenheid (betaald) aanwezig. Goede alternatieven zijn Parkeergarage Malieveld (onder het Malieveld) en Parkeergarage Plein (onder het Plein) op loopafstand van ons kantoor. Deze parkeergarages zijn goed met borden aangegeven.

Route naar kantoor vanuit richting Delft/Rotterdam, Utrecht, Amsterdam
Vanaf het Prins Clausplein, via Utrechtsebaan afslag 2 ‘Centrum’ nemen. Bij kruising bovenaan de afrit rechtdoor, onder gebouw door en daarna weer rechtdoor op kruising na het gebouw. Vervolgens de baan voor linksaf volgen en linksaf slaan naar Bezuidenhoutseweg richting ‘Station Centraal’. Op Bezuidenhoutseweg niet de tunnel in maar rechts houden en op kruispunt na Centraal Station rechtdoor
blijven rijden. Daarna rechtsaf naar Prinsessegracht bij bord ‘Binckhorst, Nieuw Laakhaven’. Dan eerste straat links vóór het Ministerie van Financiën. Na ongeveer 100m staat u voor het pand.

Looproute vanaf P Malieveld
Vanuit Malieveld kunt u het Ministerie van Financiën zien liggen in de oksel van Korte Voorhout en Prinsessegracht. De Casuariestraat is de eerste zijstraat rechts van de Prinsessegracht, achter het Ministerie van Financiën. Ons kantoor ligt links op nummer 9A.

Looproute vanaf P Plein
Vanuit het Plein gaat u de Houtstraat in (bij de inrit van de garage, rechts langs Sociëteit De Witte) en vervolgens de eerste straat rechts. U loopt dan al in de Casuariestraat. Ons kantoor ligt na een stukje lopen rechts op nummer 9A.

Welkom in de wereld van de Goudappel Groep

lees alles over de Goudappel groep ›