Adresgegevens

Bezoekadres
De Ruyterkade 143
1011 AC AMSTERDAM

Algemeen postadres
Goudappel Coffeng
Postbus 161
7400 AD DEVENTER

tel.: +31(0)20 420 92 17
e-mail: goudappel@goudappel.nl

Routebeschrijving

Met openbaar vervoer
Ons kantoor in Amsterdam is het beste bereikbaar per openbaar vervoer: het ligt op 5 à 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Neem vanaf het Centraal Station de achteruitgang (Noord). Ga rechtsaf en loop langs het water. Nadat u over een bruggetje bent gelopen, steekt u de weg over om de panden aan de De Ruyterkade te bereiken. Goudappel Coffeng is gevestigd op nummer 143.

Via P+R Zeeburg
Op De Ruyterkade is parkeren goed mogelijk, maar duur. Daarom raden wij u aan gebruik te maken van P+R Zeeburg. U kiest vanaf de A10 Oost afslag S 114 (Zeeburg). Vanaf daar wordt P+R Zeeburg goed aangegeven. U kunt bij P+R Zeeburg een gecombineerd kaartje kopen voor parkeren en de tram. De De Ruyterkade bereikt u met tramlijn 26 richting Centraal Station. Uitstappen op de halte “Muziekgebouw”, vervolgens nog iets verder doorlopen richting het Centraal Station en direct over de brug de trap naar beneden nemen om de panden aan de De Ruyterkade te bereiken. Goudappel Coffeng is gevestigd op nummer 143.
Voor meer P+R in Amsterdam, volg deze link.

Geheel met eigen vervoer
Vanaf de A1, A2, A10 Oost
Bij knooppunt Watergraafsmeer de Ring A10 volgen richting Zaanstad/ Purmerend. Neem op de A10 afslag S 114 (Zeeburg). Aan het einde van de afrit linksaf slaan richting centrum. Volg de weg (IJburglaan) door de Piet Heintunnel en sla bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Piet Heinkade). Na ongeveer 1.700 m rijdt u over een brug; onderaan die brug slaat u rechtsaf bij de verkeerslichten, u volgt de weg onder de hoofdrijbaan door en direct daarna slaat u weer rechtsaf om de parkeerplaatsen aan de De Ruyterkade te bereiken. Goudappel Coffeng is gevestigd op nummer 143.

Vanaf de A4, A8, A10 West
De Ring A10 West volgen tot de afslag S 102 (Westpoort). Na de afrit de S102 richting Centrum kiezen en vervolgens gedurende 4,5 km de doorgaande route blijven volgen (de nummering hiervan verandert van S102 naar S101 en daarna S100). Nadat u het Centraal Station gepasseerd bent, slaat u bij de eerste mogelijkheid linksaf een parallelweg op. U volgt de weg onder de hoofdrijbaan door en direct daarna slaat u rechtsaf om de parkeerplaatsen aan de De Ruyterkade te bereiken. Goudappel Coffeng is gevestigd op nummer 143.

Wim Korver

Functie:
Manager Mobiliteit & Ruimte
Werkmaatschappij:
Goudappel Coffeng
Telefoon:
(+31)(0)6 29 04 14 49
mail Wim

Welkom in de wereld van de Goudappel Groep

lees alles over de Goudappel groep ›