23 maart 2017 door Paul van Beek

‘Where smart mobility meets traffic’ is dit jaar het thema van de Automotive Week, dit jaar op de Automotive Campus in Helmond. Paul van Beek en Han Zwijnenberg, adviseurs van Goudappel Coffeng, zullen samen met Hans Kramer van Rijkswaterstaat een presentatie verzorgen tijdens de Dag van de Wegbeheerders op donderdag 30 maart: ‘Succes in Amsterdam met Verkeersmanagement as a Service’.

‘Smart verkeersmanagement, Traffic Management as a Service, wordt vaak ‘bedreven’ aan teken- of discussietafels,’zegt Paul van Beek. Wij hebben in een privaat consortium, bestaande uit Technolution, Be-Mobile, Brand MKRS Creative Agency, Flitsmeister, Goudappel Coffeng/DAT Mobility en KPN samen met wegbeheerders in een praktijkproef een dienst ontwikkeld waarbij bezoekers soepel naar een grootschalig evenement in de Amsterdam Arena konden reizen tijdens een drukke avondspits. Onze bijdrage zal ingaan op de geleerde lessen en de do’s en don’ts.’

Een tipje van de sluier: ‘Het consortium heeft slimme data ingebracht die voorheen nog niet voorhanden was. Van deze data heeft het reguliere verkeersmanagement geprofiteerd door een verbeterde inzet van bestaande maatregelen en zijn grote aantallen automobilisten en bezoekers aan de evenementen adviezen gegeven hoe te reizen. Het is gelukt de bezoekersstroom te managen en het daadwerkelijke operationele verkeersmanagement gezamenlijk uit te voeren door publieke en private partijen.’

Meer informatie

Paul van Beek

Functie:
topadviseur verkeersmanagement
Werkmaatschappij:
Goudappel Coffeng
Telefoon:
(+31)(0)6 51 85 37 78
mail Paul

Agenda

Er zijn op dit moment geen evenementen waar Goudappel Coffeng te vinden is.

Welkom in de wereld van de Goudappel Groep

lees alles over de Goudappel groep ›